SUGEN PÅ PEAK PERFORMANCE!

Är sjukt sugen på att klicka hem denna, den är sjukt snygg! Grejen är att jag inte vet vilken storlek jag ska ha. Tänkte åka in till stan någon dag och dra till NK och prova lite jackor :) Sen efter det så får vi se!  
 

HÄR IGEN :)

Nu sitter jag vid datan igen :) hemkommen från en mycket mycket trevlig dag med släkten hos mormor! Älskar att vi alla står så nära varandra ♥
Man kommer ju alltid hem PROPPMÄTT oxå för mormor lagar världens godaste mat! Till lunch blev det kycklinggryta med curry  och lite annats mått som bakpotatis, kött m.m och till middag fick vi hennes underbart goda pannkakor! :) Älskade mormor ♥
 
Nu ligger jag i sängen och äter lite nötter och tänkte kolla på lite jackor på nätet, småkollar lite på tv oxå iväntan på att min älskade ska komma hem. Vi är båda lediga i två dagar nu så det blir massor med mys!
 
 

DUKTIG POJKVÄN!

Min älskling tar hand om min lillebror riktigt bra faktiskt! Och han älskar att ligga såhär på Sebbes ben :) Så gulligt ♥
 

SISTA SEPTEMBER!

Hej och Hå!
 
Har haft mycket att göra senaste dagarna, jobbat och så och varit iväg hos läkaren m.m.
Nu är jag tillbaka :)
 
Sitter nu i sängen iaf och äter lite frukost, klockan 11 ska jag åka och spela tennis sedan åker jag direkt till mormor där mamma och alla andra redan är!
Älsklingen jobbar och efter det så skulle han direkt åka ut och fiska med sin kompis :) Så vi kommer att ses ikväll.
 
Men först träning! :)

HIMMELRIKET!

Jag och Sebbe åkte och kollade Motorcyklar här om dagen i butik, alltså dräggeeeeeel! Sjukt feta hojar! Vi vet redan vilken Motorcykel vi ska ha och vi verkligen älskar den! Den ska vara vit oxå med röda detaljer. Visar någon annan dag vilken vi ska köpa! :) Men det finns många att klämma och känna på, men som sagt så har vi fastnat speciellt för en Motorcykel, en Kawasaki blir det!

 
Kan ju säga att Sebbe trivdes väldigt bra här!
 

DAGS FÖR PLUGG!

Ska gå en 5-dagars kurs inom jobbet i Oktober och alla gula sidor måste jag göra innan kursen startar... kill me!
Iaf, kursen är grym, går jag den så kan jag bli verifierad arbetsledare och det innebär löneförhöjning med typ 20% :) Gryyyyymt!
 

SNART SLUT

Månaden börjar närma sig sitt slut och jag ska köra hårt nu sista veckan innan man måste ta sista bilden, men det är svårt i längden med så strikt mat och när knät kärvar.. skulle ju gått ut och sprungit idag men har alldeles för ont. Så efter jobbet så blev det till att åka hem till älsklingen och mysa, vi lagade en grymt god middag och nu blire det massa mys innan vi ska sova, upp tidigt imorn ju!
 
Vill förresten ha mitt schema för oktober, tycker det är dags att få det snart!
 

GOD MORGON!

Ligger här i sängen med min älskling, båda är nämligen lediga idag :) Så det blir massa mys! Vi ska till Sickla, jag tänkte posta mina inbjudningar och så ska vi fixa lite annat. Sånt som kanske inte är lika kul, typ räkningar... *snark*
 
Har precis ätit frukost oxå, blev ingen lyx men fixade några mackor till oss med lite juice :)
Hörs senare!

DAG 24 & 25 - FITNESSFIGHTEN

Glömde att skriva om träningen igår och idag kommer dagens.
 
 
Igår drog jag till gymmet och körde styrka 1 timme. Mötte älsklingen direkt efter det och så drog vi och klättrade i 1 timme. Lite senare på kvällen så tog jag en väldigt kort löprunda på snabba 10 minuter, men jag sprang på rätt bra så blev svettig endå :) Så idag var jag lite trött..
Idag drog jag iaf till gymmet och körde en PW på 30 minuter. Han tyvärr inte med mer träning idag men imorn ska jag köra hårt!
 

RÖDSPÄTTA PANERAD I KNÄCKE

Tänkte tipsa om denna maträtt som faktiskt blev väldigt god!
Man mixar knäckebröd så det blir som ströbröd, vänder fisken i äggvita och sedan i "knäckeströbrödet"  och sedan steker man några minuter, till det hade jag råris och lite kesella med hot chilisås i. Blev suuupergott! :)
 

LÖNINGSDAG

Hej hej hemskt mycket hej!
 
Idag är det löning! Så sjukt underbar känsla.. :)
Har precis duschat och ska hoppa i ett par kläder tänkte jag. Ska iväg till jobbet lite senare på möte oxå.
 
Min kära pojkvän tog även tag i presenten jag gav honom.. förra julen... Han har äntligen bokat tid för den och ska dit klockan 17. Nämligen så att han fick en upplevelse av mig från Liveit, att få skjuta med massa olika pistoler! :) Tror han kommer tycka det är ascoolt ;) hehe
 
Vi hörslite senare folket!

DAGENS TRÄNINGSBILD

Tog denna på gymmet :)
Var förresten och klättrade ju med älsklingen och det gick faktiskt mycket bättre än vad det gjorde för några månader sen. Jag märker på mig själv att jag blivit väldigt mycket starkare!
Nu ska jag kolla lite på Xfactor sen ska jag faktiskt ut och springa!!!!!!!!!!!!!
 

1:A TRÄNINGSPASSET: CHECK!

Har precis kommit hem från gymmet, körde styrka 1 timme. Nu är det dags att dra och klättra med älsklingen i Sickla sedan träffa madde för en löprunda, ja ni, det går att klämma in rätt mycket träning på 1 dag om man verkligen vill ;)
 
Åt precis mellanmål oxå, sprang in på 7-Eleven och köpte detta efter gymet!
 
 
 

Remady & Manu L feat J-Son - Single Ladies

 
Blir jävligt taggad på PARTY när jag lyssnar på sånhär musik, den är ju så svängig ;)
 

DRAR TILL GYMMET!

Nu drar jag till gymmet och kör styrka innan jag ska ut och träna med Madde ikväll :)
 

24 SEPTEMBER

GOD MORGON!
 
Trött idag kan man väl säga, älsklingen ringde på sin lunch klockan 11 och väckte mig, hehe men lika bra var väl det. Vill ju inte sova allt för länge!
Jag tänkte åka iväg en sväng till mamma idag och sen ska jag även träna!!
Borde städa oxå men tänk vad det är tråååkigt!
 
Nej detta blev inte världens bästa inlägg, har inte så mycket att skriva om när jag precis vaknat, fast jag åt precis en god frukost iaf! Om ni vill veta ;)
 

UPPDATERING: SÖNDAG!

Hej!
 
Ville bara uppdatera innan jag går och lägger mig. Lite hastigt och lustigt ville jag gå ut och springa nu på kvällen så drog ut på en löprunda på 5 km, tog ca 26 min! Känns sjukt bra att ha en sån stark vilja, från att ligga i sängen och mysa och kolla på film till att bestämma sig på en halv sekund att man ska ut och svettas, love it!
Körde även lite styrka på 15 min hemma, bakåtvända crunch, armhävningar, knäböj m.m :)
 
Och nu är det bara 1 vecka kvar på FITNESSFIGHTEN!
SJUKT TAGGAD!
 
 
 Denna bild på mig från Gran Canaria får avsluta det sista inlägget för idag!
 
 

MÖRK CHOKLAD MINT

Som jag skrev i inlägget innan så gillar jag verkligen inte mörk choklad. Men denna var faktiskt rätt god och jag rekomenderar den framför allt vanligt godis och all vanlig mjölkchoklad.
 Ett nyttigare alternativ helt enket!
 

DAG 22 & 23 - FITNESSFIGHTEN

Hallå hallå!
 
Allt bra här??
Det är bra med mig iaf, pigg och glad, var och firade mamma hos mormor och nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och mysa! Han köpte lite godis och jag köpte lite mörk choklad som jag tänkte äta. Jag är INGET fan av mörk choklad därför är det bra att jag köper det eftersom jag bara äter några bitar..
 
Till träningen, tränade hemma igår med alla styrkeövningar och idag  har jag spelat tennis. Ska köra lite styrkeövningar idag med tänkte mig!

The Script - Hall of Fame ft. will.i.am

 
Typ en av dem bästa låtarna som gjorts på länge!

NYVAKEN TJEJ

God morgon, nyvaken tjej här!
Eller har varit vaken en stund, vaknade 16:00 typ ;) Det var sista natten inatt eller vad man säger så nu är jag ledig hela 4 dagar, lucky mee! :)
 
Ska snart åka iväg till mamma och käka lite, älsklingen är ute och fiskar och kommer dit sen :) efter det så blir det kanske en bio med mitt hjärta♥
 
God morgon då ;)

DAG 21 - FITNESSFIGHTEN

Blev hemmaträning idag, orakde inte ta mig någonstans förutom en vända till sjukhuset.. hehe jag är rätt sliten efter 3 nätters arbete och lite sömn.. Men nästa vecka är jag ledig en hel del så ska kötta sista dagarna på tävlingen :)
 
Men jag körde igenom styrkeprogrammet på 40 minuter så det kändes skönt iaf, känner av lite träningsvärk i magen idag oxå, älskar träningsvärk!
 
 
Dagens nya övning:
 

BRUCSHETTA & AVOKADO

Gjorde precis ett supergott mellanmål :)
Bruschetta och avokado
 
 
Avokadon har jag citronpeppar på vilket är väldigt gott!

HÄSTHUVUD

 
En bild på Aisha
 

SOC TRÄNINGSBYXA

Snygga träningsbyxor från SOC, älskar denna modell och har ett par av dessa fast annan färg :)
Apropå färg så tycker jag att man ska vara lite färgglad när det gäller träningskläder, blir liksom lite mer uppiggande tycker jag ;)
 
Denna ligger väl på en 300-400:- , finns att köpa på Stadium
 

GOD MORGON!

Hej hopp!
 
Nyvaken och ligger i sängen, ska iväg snart till Nacka Närsjukhus och röntga mitt knä. Äntligen, fast tror inte dom kommer hitta något där, behöver nog en sjukgymnast! Men vi får väl se!
 
Ska käka någon frulle innan jag sticker oxå, hoppas det finns något gott hemma :) Är sjukt sugen på yoghurt.. och typ banan.
Efter sjukan blir det TRÄNING :) Funderar på vad jag ska träna men har inte riktigt bestämmt mig...
 
Hör sen, puss och KRAM

NY ROSA TRÄNINGSVÄSKA

Har köpt en nya rosa, söt träningsväska från NIKE
Kostade 400:- och köpt på Stadium!
 

THAIWOK ALA NINA

Lagade en underbart god Thaiwok med bulgur till mig och älsklingen när han kom hem :)
 
Tillagning:
 
Kyckling
Wokmix
Cocos(Light)
Röd Currybas
Röd curry
Champinjoner
 
Man kokar upp alla ingredienser i en kastrull, jag stekte kycklingen i förväg. När man kokat upp allt så häller man i kycklingen i kastrullen och låter den koka med ett tag :)
Supergott!
 

DAG 20 - FITNESSFIGHTEN

Skulle egentligen tränat med Madde men hon kände att hon inte orkade idag så vi tar det någon dag nästa vecka istället.
 
Jag åkte iaf till gymmet efter att jag hade vaknat och körde 1 timme styrka, kände mig väääldigt seg i kroppen men det beror nog på nattjobbet, vaken mycket och lite sömn. Men det är bara 2 nätter kvar.
Körde igenom fitnessfighten programmet och det kändes helt okej. Imorn  ska jag vara med taggad ;)
 
 

DAG 19 - FITNESSFIGHTEN

Bara 10 dagar kvar på denna månad och fitnessfighten! Nu kör vi hårt dom sista dagarna!
 
Idag drog jag till gymmet och köttade 1 timme!
 
10 min uppvärmning promenad
Armhävningar 15x2
Sidoplanka 30 Sek x 2
Knäböj 15x2
10 min pulshöjande, löpning
Bakvända crunch 15x2
Breda knäböj 15x2
 
+ lite andra övningar som är krångliga att förklara ;)
 
 
Dagens gymklädsel!

ROTFRUKTSPURÉ MED BRATWURST

Gjorde typ världens godaste middag nyss! Orgasm i munnen! Ja ni förstår kanske att jag tyckte det var gott ;)
Middagen blev som sagt rotfruktspuré med bratwurst och ruccola. Blir som potatismos fast mycket nyttigare och mycket godare tyckte jag!
 
Hur gör man den?
4 portioner
2/½ DL Standardmjölk
½ DL Matlagningsgrädde
1 Påse Rotfrukter
 
Blanda allt i en lite större kastrull och sätt på plattan. Koka rotfrukterna i ca 10-15 min, rör om då och då.
Ta av från spisen och stavmixa alla rotfrukter till en pure, smaka av med salt och vitvinsvinäger.
Stek korven och servera med ruccola. Smaklig måltid.
CA 330 Kal. per portion!
 
 
Här får ni en bild på min uppläggning :)

CUTE!

Haha måste säga själv att vi är rätt söta endå ;)
 

DAG 18 - FITNESSFIGHTEN

Finns tyvärr ingen att skriva om igår angående träningen för hör och häpna.. jag tränade faktiskt inte igår! Jag umgicks med min kära hela dagen och sen var det ju jobb som stod på schemat! Så en vilodag- Check!
 
 
Ibland så har man såna här dagar oxå ;)

GOD MORNING!

Jag har jobbat inatt och har nu precis vaknat, riktigt skönt! Fast det är endå segt för man vet att man ska iväg igen ikväll..
Igår fyllde mamma år så jag och sebbe var där lite :) Sedan åkte vi och kollade massor med motorcyklar och käkade god mat på Kinarestaurang så det var supermysigt!
Har precis ätit en god frulle och ska väl om 2 timmar ungefär röra mig till gymmet :)

DEN PERFEKTA PULSKLOCKAN

Har hittat pulsklockan jag vill ha! Verkligen vill ha!! Så jäva grym och såklart dyr, men någongång ska den bli min.
 
Information om pulsklockan:
Pulsklocka med många puls- och tidtagningsfunktioner såsom beräkning av snitt- och maxpuls. Träningen kan även anpassas till rätt intensitet med hjälp av Polar Sportzoner. Polar Fitness-test beräknar din kondition vid vila och visar din konditionsutveckling. Dessutom finns funktioner för tid/alarm, datum, tidtagning samt kaloriförbrukning. I paketet ingår även G1 GPS Sensor som mäter hastighet/sträcka och distans. Fungerar bra vid exempelvis löpning, cykling, längdskidåkning och paddling. G1 kan mäta hastigheter upp till 199 km/h.
  • Pulspaket

  • Pulsklocka och GPS ingår

  • Mäter snitt- och maxpuls

  • Polar Sportzoner; anpassa träningsnivå

  • Mäter hastighet/sträcka och distans

  • Mäter hastigheter upp till 199 km/h


KVÄLLENS MIDDAG

Blev en sen middag idag men så kan det bli ibland, viktigt att man inte går och lägger sig direkt bara. Du ska äta sista målet ungefär 2-3 timmar innan du ska sova.
 
Jag och älsklingen tog iaf en mysig promenad tillsammans till ica och handlade lite :)
Lagade köttfärssås med Tagliatelle (färsk) och hade lite tomat & paprika till. Blev riktigt gott.
Köttfärsåsen innehåller: köttfärs, champinjoner, gul lök,vit lök och krossade tomater + chilikrydda, salt & peppar!
 

DAG 17 - FITNESSFIGHTEN

Sådär ja! Underbart att känna att man faktiskt åstakommer något i sitt liv!
 
Har precis varit och kört ett löppass med Madde, blev uppvärming 1 km sedan köttade vi på med en löprunda på 7 km! Grymt bra gjort! Nästa år satsar vi på Midnattsloppet :) Jag är så jääävla taggad och vill bara springa meera!
Körde tidigare idag igenom styrketräningsprogrammet på 40 min oxå :)
 
 
Tiden blev 54 min inkl. 9 minuter uppvärmning, så vi sprang 7km på ca 45 min!

DONT LET GO

Ha dina nära och kära långt in i ditt hjärta och låt bara dem ytliga vandra vidare..
 

FRUKOST ALA LYX

Gjorde precis frukost och har nu stoppat i mig båda mackorna som jag gjorde, så himla gott! Och vill bara säga att när jag gör mackor skippar jag allt vad smör heter på mackan, jag steker min mat bara i olja OCH jag äter inget socket just nu, i 30 dagar ska jag hålla mig ju, och det har ju gått 17 dagar redan :)
 
En macka med en ostskiva och tomater och en macka med ägg
 

ÄLSKAR KANTARELLER!

Detta gör jag ibland, steker kantareller med lite salt, rostar en macka och lägger kantarellerna på mackan. Så himmelskt gott!!
 

GOD MORGON!

God morgon alla kära läsare!
Man kan säga att jag var lite trött, killen ringde nyss på sin lunch och väckte mig så det var bra, hade nog sovit längre annars :P
 
Det blir träning lite senare med Madde och innan det ska jag ju förbi mamma, tvätta lite och städa lite :)
P.S Har sjukt ont i biceps, fick min träningsvärk som jag så länge väntat på! HAHA
 
Hörs lite senare igen :)

DAG 15 & 16 - FITNESSFIGHTEN

Har ju som vanligt tränat och igår blev det en luugn löprunda på 24 minuter och en ganska lugn dag.
 
Idag har jag spelat tennis som alltid på Söndagar och nyss kom jag och älsklingen hem från gymmet :) Han var supersnäll och hjälpte mig att träna biceps vilket jag tycker är jättesvårt, tycker inte att jag kommer åt den muskeln ordentligt.. Men nu boorde jag verkliigen få träningsvärk efter idag :)
 
Nu blir det en god natts sömn!
 

SLUT PÅ VECKAN

Hallå hallå!
 
Har haft fullt upp i helgen med jobb, träning, umgås med killen och min familj så har inte suttit så mycket vid datan.
Men nu är ju veckan slut och imorn börjar vi på en ny vecka med mycket träning, läkarbesök och nattjobb!
 
Imorn är jag ledig så det blir lite extra träning när jag hinner med liksom, ska även tvätta och städa rummet så älsklingen blir glad när han kommer hem :)
 
PUSS & KRAM

DAG 14 - FITNESSFIGHTEN

Ja det är väl ingen överraskning att jag har tränat idag?! Dock vilade jag helt från löpning, mitt knä är ju dåligt. Så jag åkte till gymmet på förmiddagen och körde styrka där i 1 timme. Körde hela kroppen, ben, armar, mage, rygg och axlar.
Var ett skönt pass och nu när jag kom hem från mamma precis så tog jag en lugn promenad på 25 minuter. Superskönt ute när det är mörkt och lugnt, det gillar jag. Man får liksom tid att tänka..
Morgondagens träning: LÖPNING + FF-Programmet
 
En ny övning: triceps 
 

CAN YOU CALL THIS PLACE HOME?

Jag och älsklingen börjar verkligen läääängta tills vi köper våran alldeles egna lägenhet. Jag vill ha en lägenhet där jag trivs och verkligen kan kalla mitt hem. Tyvärr kan jag inte göra det i dagsläget, fast inte så konstigt när man bara bor i ett rum iprincip. Man känner ju av att detta inte är rätt. Att man ska behöva anpassa sig efter så många andra.. Nää usch, blir mer sugen när jag skriver här om det. Vill flytta  NU NU NU! En lägenhet där bara jag och älsklingen kommer innan för dörren, en lägenhet som vi kan göra mysigt tillsammans, en lägenhet där man kan röra sig fritt, släppa in dem man vill ska komma och ja, det finns ju tusen anledningar. Den största är nog att vi behöver det för våran skull, så att vi kan få vara ifred, prata ostört och leva ostört, det är nog det allra viktigaste för oss just nu.
 
Får nog hålla ut 4-5 månader till, men snart, snart så älskling har vi vårt alldeles egna ställe som vi kan kalla för VÅRAT HEM♥
 

MY BEAUTIFUL RING

En bild på min ring, ser ni ju även i headern men här är på utsidan, min har hållt sig rätt bra, har ju varit förlovade 3 år 1 Oktober :) Men Sebbes har blivit vääldigt sliten med tanke på vad han gör, meckar med bilar och skit! Haha ♥ Ajuste apropå sliten, kanske måste förminska min ring snart, tappar den nästan :/ Gör jag det så kommer jag bli sjuuukt ledsen!
 

LÄKARTID!

Nu har jag äntligen ringt och bokat läkartid, drar alltid ut på allting typ.. inte bra! Men nu ska mitt knä undersökas ordentlig säger jag bara. Har ju till och med börjat få ont på jobbet bara av att gå. Innan hade jag problem när jag var ute och sprang, har tyvärr trotsat smärtan och sprungit endå.. Men ibland har det inte gått.
Så nu hoppas jag på det bästa att jag ska på sjukgymnast kanske eller nåt. Smärtan går liksom inte att beskriva, knät bara låser sig och det strålar av smärta och jag börjar att halta för att jag inte kan räta på benet. Sjukt äcklig känsla! Hatar att ha ont fan.
 
Påminelse: Läkaren Torsdag 20/9 klockan 08:15!

LILLEBROR ♥

Här kommer en lite bättre bild på min lillebror som har blivit lite mer än 1 månad gammal nu ♥ Så söt ♥
 

DAG 13 - FITNESSFIGHTEN

Hallå hallå!
 
Nu är jag nyduschad och ska hitta på något med min kärlek, blir väl någon god middag kanske :)
 
Nu till träningen: Var ute och promenerade med mamma och Maria i förmiddags, var ute och gick 1 timme.
Och nu på kvällen mötte jag Madde och vi körde en löprunda på 4 km, kan nu förklara mig själv som en riktig hurtbulle och träningsmänniska så som jag håller på :) Men det är helt enkelt min nya livsstil och jag ÄLSKAR den!
 
Har även gått ner 5 kilo oxå, vilket känns topppppppen!
 

Dagens outfit, älskar mitt nya NIKE linne :)

MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

Tog denna bild på Aisha och Madde när jag följde med ut till stallet sist, och ja, jag tycker att både hästen och hunden är människans bästa vän ♥
 

FÅR INTE NOG..♥

Kan inte ha för mycket bilder på mitt hjärta, världens bästa vän och pojkvän! Jag älskar dej ♥
 

ÖGONSTENAR

Lite cool ögondekoration, såg det i en tidning och tyckte det var lite ballt. Men hur ska man fixa det själv hemma?!
 

DAG 12 - FITNESSFIGHTEN

God morgon! Snart har halva månaden redan gått och jag är fortfarande sjukt taggad!
 
Vaknade hyfsat i tid idag och har hunnit springa och även köra igenom styrketräningsprogrammet :)
Och nu har jag även hunnit äta frukost! Blev gröt, knäckemacka m. ost och tomat + ett glas mjölk.
 
Jag sprang en runda som jag och sebbe brukar springa, den är inte så superlång, lite under 4 km. Men den är perfekt att springa om man vill se om man har förbättrats, och jag sprang den faktiskt hela 3 MINUTER snabbare idag! Så jag är jättestolt över mig själv :)
 
Dagens träningsbild!
Haha diggar min klädsel idag, hade även ett par orangea shorts över tightsen, och gula söta strumpor med pingviner på ;)
 
 
 

DAG 11 - FITNESSFIGHTEN

Blev inte så mycket till träning idag utöver styrkeprogrammet som jag kör, han nämligen inte med något annat. Var en liten sömntuta imorse och vaknade fan 11.. !! Aja imorn ska jag upp TIDIGT, för jag har bestämmt att jag ska ut och springa och sedan köra styrkeövningarna! :) Taggar till redan nu! God natt!
 
 
Ny övning, knäböj med hantlar!

ALLTID SERIÖS?

Nää kanske inte.. Haha bjuder på denna! Bilden är från Turkiet :)
 

MIN NYA STEGRÄKNARE!

Här är min nya stegräknare :) Köpte den för 299:- tror jag det var och den räknar steg, hur långt du gått på hela dagen, hur många kalorier du bränt m.m Använder den varje dag!
 

GOD MORNING

Idag var jag sjukt trött så vaknade i princip nu.. seegt med tanke på att jag ska till jobbet snart. Är ju skönt att vara vaken lite innan liksom.
 
Men innan jag åker så ska jag träna och duscha och äta :) Det hinner jag nog med!
 
Tänkte även passa på att säga att jag har hållt mig från att dricka i 1 hel månad :)

UNDERVATTENSBILD

Framkallde bilderna häromdagen från undervattenskameran och såg denna bild, så söt!
Det är alltså jag och Sebbe ;) ♥ Världens bästa älskling ♥
 

ADIDAS TRÄNINGSTRÖJA

En bild på mig innan jag skulle ut och gå :)
Har på mig min nya Adidaströja oxå, mysig som fan!
 

DAG 10 - FITNESSFIGHTEN

God morgon!
 
Dagens träning avklarad, skönt!
Det blev en Powerwalk på 40 minuter och nu har jag precis kört klart styrketräningsprogrammet :)
 
Nu: Frukost!
Lättfil med banan & Äpple + Skinkmacka
 

DAG 9 - FITNESSFIGHTEN

Idag blev det hårdträning!
 
Spelade tennis 1 timme i förmiddags sedan åkte jag och älsklingen iväg till Gymmet nu på kvällen och där gjorde jag alla styrkeövningar :) Så 2 timmar träning totalt känns helt ok!
 
Nu ska jag mysa med min man ♥
 
Här ser ni en bild på mig när vi spelade tennis i Turkiet, vaaarmt!

TURKIET - DEL 1

Här kommer lite bilder från Turkiet :)
 
Vi var på marknad
Bussarna man åkte med in till stan var supesmå!
En liten del av hotellet från stora gången
Min man äter underbart goda turkiska pannkakor!
Jättegod mat hade dom i bufferestaurangen!
Avslutar med en bild på mig
 
Lägger in fler bilder någon annan dag :)
Då blir det mer på min och min älskling

DAG 8 - FITNESSFIGHTEN

Haha ja, det var ju igår, glömde helt bort att skriva igår då jag inte var hemma något.
Meeen jag tränade iaf lite, jag gjorde alla styrkeövningar!
 
Feeett mycket muskler!!
Får bli motivationen för kommande vecka!
 

PANG FRUKOST!

Måste bara visa vilken PANG frukost jag gjorde här om dagen till min älskling och mig :)
 
 
 
 
 

GOD MORGON SÖNDAG

God morgon!
 
Det är Söndag idag vilket betyder... TENNIS :)
Sedan ska vi till mormor för vi har lite besök där av några vi känner så det blir ju en supermysig söndag!
 
Ska gå ner och ta mig något att äta nu så jag har lite energi sen, vi hörs snart igen, då kommer lite bilder från Turkiet :)

DAG 7 - FITNESSFIGHTEN

Ja dag 7 var ju igår men han aldrig sitta något vid datan igår för jag var iväg hela kvällen efter jobbet. Så jag skriver om det idag.
Jag åkte ner till Hellasgården faktiskt och sprang 5 km, det var riiiiktigt tung för det var typ 1 miljon uppförsbackar på den slingan... aldrig mer haha!
 
En bild från min Powerwalk här om dagen :)

DAG 6 - FITNESSFIGHTEN

6 Dagar har redan gått och jag känner mig redan starkare och snyggare! :)
Idag så träffades jag Madde nere i Alby friluftsgård i tyresö och körde en löprunda på 4 km! Kändes riktigt bra, när jag kom hem så körde jag ju alla styrkeövningar som vanligt. Fick en ny övning idag btw, axelpress, mycket bättre än den övningen som var innan.
Sitter redan och funderar över vad jag ska göra imorn :)
 


RESTAURANGBESÖK MED MITT ♥

Jag och älsklingen var på Jimmys Steakhouse i Hammarby Sjöstad och åt underabart god mat för någon vecka sen :) Vi är stammisar på detta ställe och det finns nog ingen som har godare mat i mina ögon! Jag tycker det är så himla mysigt att gå ut att käka, speciellt med min man. ♥
 
Sebbes förrätt, Toast Skagen
Vi delade även på en nacho tallrik :)
Min oxfile, såå god! Sebbe tog en revbensspjäll till varmrrätt.
 
 
 
 
 

6 SEPTEMBER

God morgon, vilken strålande fin dag! Solen skiner utanför fönstret, men det är nog inte så jättevarmt ute just nu..
Har precis ätit frukost och har lagt mig i sängen igen och kollar på doctors, riktigt intressant program. Ofta tar dom upp bra saker som man har användning av.
 
Nog skrivet just nu.

GO KVÄLL

Ja som ni ser har det inte blivit mycket bloggande idag inte, för jag har nämligen jobbat heela kvällen lång! Kom precis hem och har bäddat ner mig i sängen bredvid mannen min med datan i knät. Imorgon är jag ledig så jag kan vara vaken ett tag till ;)
 
Har ju fått min stegräknare, kan visa bild på den imorn. Och idag gick jag hela 12061 steg, helt sjukt! Jag är nog en väldigt aktiv människa trots allt även fast man kanske inte tror det ibland :) En väldigt bra grej det där med stegräknare och jag rekomenderar det till alla för att det blir även som en liten tävling för en själv att man alltid vill ha fler steg och "tränar" därför automatiskt mer, var sjukt taggad idag och ville röra mig mer på jobbet än vad jag brukar, så det är en riktig utmaning för en själv och kul är det!
 
Idag till middag blev det rester som jag slängde i mig lite snabbt på jobbet, mina biffar med bulgur. Imorn tänkte jag prova på att laga en speciell rödspetta, kika in då! :)
 
 

DAG 5 - FITNESSFIGHTEN

Eftersom jag jobbar kväll idag och snart ska bege mig till jobbet så har jag redan tränat klart :)
Det blev en Powerwalk på 40 min sedan styrkeövningar på ca 30 min. Känns bra! Man känner att man verkligen har kommit igång med träningen och det är riktigt kul!
 
Dagens nya övning var höftlyft med ett ben uppe i luften vinklat i 90 grader. Det var jobbigt, fick till och med kramp i ena vaden, haha!
 
 

KÖTTFÄRSBIFFAR MED BULGUR

Dagens middag bestod av köttfärsbiffar med bulgur och sallad, supergott blev det!
Tillagningav biffarna: 150gr köttfärs(10%), 1 äggvita, salt & peppar. Blanda allt i en bunke, forma till biffar och stek. Superenkelt!
 
Såhär såg det ut på tallriken.. Ajuste glömde säga, hade gjort lite egengjord aioli oxå av kesellea(lätt),vitlök & Citron.
 


 

DAG 4 - FITNESSFIGHTEN

Då är träningen avklarad för idag, var ute och löpte i 30 min och sen när jag kom hem så gjorde jag alla mina styrkeövningar. Ny övning för idag oxå, statisk träning, ni ser den nedanför! Till mellanmål blev det ett äpple och keselle lätt med lite funlight i, sjuuukt gott! Nu sticker jag iväg till mamma, puss och kram!
 

GOD MORGON!

Sovit gott?.. jag hade ställt klockan på halv 10 men jag var alldeles för trött för att gå upp, så jag vaknade nu! Haha well, idag är jag ju ledig så det är skönt, tänkte träna lite :) Sitter och äter min goda frukost nu, gröt med osockrade hallon och knäckebröd med en skiva skinka på(ej smör). Riktigt gott, har konstaterat att man inte behöver allt fett och socker som man stoppar i sig annars, funkar lika bra utan smör på mackan liksom!
 
 
Säger godmorgon med denna sommriga bild på mig i Halmstad :)

DAG 3 - FITNESSFIGHTEN

Idag har jag varit ute på en PW/Löprunda med Madde, riktigt skönt att komma ut! Tog spåret som var 4 km, fick dock lite ont i knät i slutet så måste börja använda mitt knäskydd lite flitigare.
 
När jag kom hem var det bara att sätta igång med alla styrkeövningar som jag har fått i uppgift att göra idag. Det har varit samma i 3 dagar nu så jag hoppas att dom ändrar dom snart, haha man tröttnar ju snabbt om man gör samma sak varje dag. Men än så länge har jag varit sjukt duktig, sjukt peppad och älskar allt som har med att komma i mitt livs bästa form! Det kommer att ske! Känner även att inspirationen flödar när det gäller matlagandet, kommer på mycket ideer så det är kul!
 
Övning - Triceps press

 

DAGENS NYTTIGA MIDDAG

Biffstroganoff med råris och sallad!
 
Supergott, man skulle dock bara blanda i kesellan(lätt)när grytan inte var på plattan. Men råkade hälla i den så den blev lite klumpig tyvärr, så nu har jag lärt mig något nytt, men det var hyffsat gott iaf faktiskt!
Blir nog mycket godare om man inte lyckas göra så att kesellan skär sig ;) HAHA!
 
Så en nyttigare biffstroganoff blir nog svår att hitta :)
 

Innehåll:
 
Lövbiff
Kesella Lätt
Gul lök
Vit lök
Liiite Tomatpure(Ej socker)

JEFFREY CAMPBELL KLACKISAR

Tror inte jag visat mina älskade nya glittriga Jeffrey Campbell Lita skor :) Suuupersköna och snygga till fest!
Lööve Them!


 
 
 

TRÖTT SOM ETT...

Trött som ett as! Har sovit sjukt konstigt pga mina nattpass som jag haft denna vecka, endå har jag sovit länge inatt men skulle lätt kunna däcka ett par timmar igen :P Har hunnit skjutsa och hämtat älsklingen från MC-lektionen och ätit lunch sedan jag vaknade. Vid 4 tiden ska jag träna med Madde och sedan ska jag göra alla styrkeövningar hemma :) Mycket träning! Men det gillar jag! Har ju världens träninsgvärk i triceps, har typ aldrig tränat dom i hela mitt liv, haha!
 
Bjussar på en golfbild på min älskling

KYCKLINGGRYTA MED BULGUR

Min middag idag bestod alltså av kycklinggryta med bulgur, fick tipset på Anna skippers hemsida!! Riktigt gott! Innehåller Kyckling, avokado, äpple, banan, curry, mango chutney, scharlottenlök och sojagrädde. Till det hade jag sallad och tomat.


DAG 2 - FITNESSFIGHTEN

Det var samma träningsprogram som gårdagen så har precis kört klart det, är lite trött så körde igenom det hyffsat snabbt idag, men dock ej slarvigt! Har ju spelat tennis oxå vilket kompenserar att jag tränat ganska mycket idag iaf!
Lite inspiration :)
 
 
 
 
 
 
 
 

TENNISTRÄNING

Var och tränade tennis och det kändes riktigt bra!
Ska träna en gång till idag ;) Men då blir det lite styrka!
Denna bild är från Turkiet, när vi spelade i ca 35 graders värme, haha vaaarmt! 

FRUKOST!!

Ja, just nu siter jag faktiskt och äter frukost, gjorde lite gröt med osockrade hallon till och en skinkmacka. OM ni då undrar varför jag äter frukost nu så ha jag jobbat inatt, var alltså på jobbet igår 21:15, jobbar till 08:00 imorse, åker direkt hem till mamma, sover ca 1 timme sedan åkte jag direkt till min träning klockan 11, så jag har inte sovit nånting och är jävligt trött och grinig just nu känner jag. Vill ju inte sova heller och sova bort en hel ledig dag. För nu är jag ledig Sön Mån & Tis! Hur skönt?! Jävligt skönt!
 

LAX TILL MIDDAG

Blev lax i ugnen med lite citronpeppar på och bulgur med paprika, lök och persilja i
MUMS!
 

DAG 1 - Fitnessfighten

Här är 2 övningar som jag körde idag, Sjukt taggad!
 
Plankan
Höftlyft

IN ACTION

Full fart!
 

NU KÖR VI!!

Idag börjar fitnessfighten och jag ska kötta hela månaden!!
Tror ni jag klarar det?!??! Ja det gör jag!
 
Så dags att sätta igång, blir övningar hemma idag!
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus